Erkend Duurzaam, Dhr Lamers samen met Saskia Mennen en Huub van den Brule

Arend Auto is zich bewust van de impact van haar organisatie op mens en milieu. Duurzaamheid is dan ook een wezenlijk onderdeel van het ondernemen binnen Arend. Sinds 2013 is Arend Auto gecertificeerd ‘Erkend Duurzaam’. Dit predikaat bewijst dat duurzaamheid in de bedrijfsvoering van Arend Auto is verankerd.

Zo gaan we bij Arend Auto zorgvuldig om met het leefmilieu en de grond- en hulpstoffen die wij in onze bedrijven gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Beheersing van het verbruik van energie, water en papier;
  • Beperking van de hoeveelheid afval en het scheiden van afvalstromen;
  • Risicomanagement voor de opslag van gevaarlijke stoffen voor onderhoudswerkzaamheden;
  • Het aanbieden en adviseren in duurzame mobiliteitsoplossingen;
  • Aandacht besteden aan welzijn, ARBO, en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Naast interne activiteiten die zijn gericht op duurzaamheid, voorzien wij ook u als klant van informatie omtrent duurzamer autogebruik: 

Als dealer van Renault vertelt Arend Auto u ook graag meer over haar aanbod van elektrische voertuigen. Klik hier voor meer informatie over onze Zero Emission modellen.

Heeft u een suggestie omtrent het onderwerp 'duurzaam' bij Arend Auto? Wij horen dit graag! Mail ons met uw tip of idee.

Onze moederorganisatie Stern Groep N.V. heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook hoog in het vaandel staan. Lees hier meer over het MVO binnen Stern.

MVO Stern