Nieuwe Renault ZOE 'Electric for every day'

Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden als het ook nu kan? Tot en met 6 mei ontvangt u van Renault maar liefst € 4.000,- subsidie* op de nieuwe Renault ZOE.

 

Wat is Renault Subsidie?

• € 4.000,- Renault Subsidie* op de nieuwe Renault ZOE

• Laadpas t.w.v. € 700,- of installatie van uw Wallbox**

 

Elke dag op pad met de Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rijervaring?

 

Een hightech en stijlvol interieur

De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden.

 

EASY LINK multimedia systeem met 9,3" touchscreen

Bedien alle beschikbare functies in uw ZOE eenvoudig met het EASY LINK multimediasysteem. Navigeren, handsfree bellen via Bluetooth of uw favoriete radiozenders instellen? Gebruikt u smartphone-applicaties (Waze, Google Maps, Spotify) rechtstreeks via het intuïtieve touchscreen Android Auto™ en Apple CarPlay™. Dankzij de spraakbediening kunt u uw ogen altijd op de weg houden.

 

Z.E. 50-batterij

De nieuwe Z.E. 50 batterij heeft een capaciteit van 52 kWh. Hiermee kunt u tot 395 km*** (WLTP) rijden in uw nieuwe ZOE.

 

De nieuwe Renault ZOE is nú leverbaar vanaf

€ 29.590,-*

Inclusief € 4.000,- voordeel