PLEZIER EN ONTSPANNING

Een gevoel van welzijn en rust of rijplezier? Met de ZOE hoeft u niet te kiezen! Zuivere lucht, het Take Care pakket voor de Zen en altijd een interieur met de juiste temperatuur ... U voelt zich buiten de ZOE prettig maar binnenin nog veel prettiger! Stilte is prettig. Stilte met comfort en ontspanning, nog beter! De ZOE Zen is voorzien van een 'Take Care by Renault'-pakket, dat helemaal gericht is op het welzijn van alle passagiers.

 

TECHNOLOGISCH

De ZOE is uitgerust met de meest geavanceerde elektrische technologie. Er zijn tijdens zijn ontwikkeling meer dan zestig patenten gedeponeerd op het gebied van gebruiksgemak, connectiviteit en innovaties ten behoeve van de actieradius. Zoom in op de ultramoderne technologie, die van de ZOE de eerste in serie gefabriceerde elektrische auto maakt met een gehomologeerde actieradius van 300 km (NEDC*). De ZOE is standaard uitgerust met het 'Range OptimiZEr'-systeem, dat de actieradius verbetert ongeacht de rijomstandigheden. Kunt u met een smartphone overweg? Dan kunt u ook met de ZOE overweg. Om de auto op te laden, hoeft u hem alleen in te pluggen - de Caméléon-oplader past zich aan het beschikbare energievermogen aan (minimaal 3 en maximaal 43 kW vermogen).

 

ECOLOGISCH

We verbeteren misschien niet de hele wereld, maar wel de stad. De ZOE is stil maar niet onveilig, ecologisch verantwoord en online, simpel in het gebruik. De ZOE weerlegt de definities van de auto. Creëer uw eigen oase in de stad. 

 

RONDUIT REVOLUTIONAIR

Met de compacte en 100 % elektrische Renault ZOE is de ware revolutie begonnen! De ZOE is de eerste auto die geschikt is voor iedereen en ideaal voor in het dagelijkse verkeer. De technologie van morgen die nu al helemaal rekening houdt met u en met het milieu. Stelt u zich eens voor: steden zonder verkeerslawaai, geen uitstoot van CO2 en stikstofoxide, een stad met een veel betere kwaliteit van leven... U hoeft niet meer in de rij te staan bij de pomp of in de kou staan om te tanken, om uw auto op te laden hoeft u hem alleen maar aan te sluiten, net als een smartphone. Zo houdt u veel meer tijd over voor andere dingen! Kunt u het u voorstellen